Paulina Buldumea

10/10

Cursuri tinute

  • Machiaj Mireasa 2018 MasterClass
  • Glamour and Foto Makeup MasterClass
  • Make-up 2016
  • Mireasa 2016
  • Make-up MasterClass
  • Experienta de peste 15 ani in domeniul MakeUp-ului;
  • Sprijin permanent pe toata durata seminarului;
  • Impartaseste tips&tricks cursantilor;
  • Focusata pe notiuni practice;
  • Fire rabdatoare, dinamica, pozitiva. 

Paulina Buldumea este profesor de Make-up cu o vasta experienta in domeniu. Cariera sa s-a dezvoltat cu ajutorul unor numeroase cursuri, incepand cu cele de la 17 ani cu Serghei Kliucinicov si continuand cu cele din Paris, Rusia, Ucraina, Italia si Regatul Unit.  Experienta sa de 5 ani in cadrul Atelier Paris Bucuresti in calitate de trainer si make-up artist, dar si colaborarile cu televiziuni de top (Antena2, Kiss TV, Kanal D, Prima TV), brand-uri de renume ( Lavazza, Finlandia, Malboro, Sobranie, Philips, L’Oreal Paris, Maybelline New York), cat si reviste (Story, Mirese, Clubbing Mag, Tabu, InStyle, Absolutely Fabulous) au fost etape esentiale din cariera Paulinei, acest lucru reflectandu-se si in machiajele pe care le face acum, machiaje care se ridica la nivelul unei adevarate artiste.

Paulina iubeste ceea ce face si pune suflet in orice machiaj realizat. Fiecare machiaj este, in adevaratul sens al cuvantului, un act de creatie. Realizeaza machiaje in orice tehnica: de la cea a creionului la cea a acuarelei si aerograf, corelate cu fizionomia fiecarei persoane. Fire rabdatoare si dornica de a impartasi din experienta sa, Paulina este un bun trainer, oferind suport permanent si numeroase secrete din domeniul make-up-ului, astfel incat fiecare participant sa isi imbogateasca simtitor bagajul de cunostinte, in urma Masterclass-urilor sustinute de aceasta. 

Pline de viata, deschise si surprinzator de frumoase, seminariile sustinute de Paulina Buldumea sunt un punct cheie pentru orice make-up artist in devenire.

Galerie foto

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am pus mai jos poze de la editiile anterioare, ca sa iti faci o idee despre ce se intampla la cursurile noastre, cum sunt organizate lucrurile sau care e atmosfera.

Pagini

Notele participantilor la cursurile tinute de Paulina Buldumea

Nota Math expression Math expression (%)
10 98%
8 2%

10.0/10

din 58 voturi ale cursantilor

Comentariile participantilor la cursurile tinute de Paulina Buldumea

Lucia Rosoaga Matincu11 lună 1 săptămână ago

Trainer-ul, Paulina Buldumea, este extraordinar de profesionalist, cu o experienta vasta in make-up si o persoana care te motiveaza. I like her! ❤️

Nico Pădurețu1 lună 1 săptămână ago

Mi-a placut, un trainer foarte implicat si comunicativ, o persoană minunata. Profesionalism la cote inalte.

Roxana-Elena Paunescu6 luni 3 săptămâni ago

The best! Mi-a placut enorm de mult de Paulina! Are un talent pentru arta machiajului si stie cum sa se faca placuta si cum sa iti capteze atentia asupra a ceea ce prezinta!

Iulia Krafcic6 luni 3 săptămâni ago

Paulina este o persoana deosebita și foarte talentata!

Denisa Bărbieru6 luni 3 săptămâni ago

Paulina este un trainer excelent. Cu siguranta revin!

Roxana Fenechiu10 luni 3 săptămâni ago

Foarte explicita!

Mihalache Diana10 luni 3 săptămâni ago

Mi-a placut enorm Paulina! Mi-a placut stilul ei si tot ceea ce ne-a transmis, de la tehnica, produse, pana la cele mai mici detalii! O sa revin cu mare drag la urmatorul seminar sustinut de ea!

Simona Nicoleta10 luni 3 săptămâni ago

Este minunată, un om extraordinar!

Larisa Stroe10 luni 4 săptămâni ago

Un trainer minunat, din toate punctele de vedere! Foarte bine pregatit,a transmis multe informatii foarte utile si totodata multa caldura sufleteasca.

Alina Cristina11 luni 6 ore ago

Nota 20! Cu siguranta voi mai participa la alte cursuri.

Stefan Anelisze111 luni 7 ore ago

Paulina este un om extraordinar. Isi organizeaza foarte bine cursul, modul de predare fiind unul foarte bun. Abia aștept sa revin la masterclass-urile ei.

Cristina Mihaela Benegui11 luni 7 ore ago

Paulina este absolut minunata!