Paulina Buldumea

10/10

Cursuri tinute

  • Machiaj Mireasa 2018 MasterClass
  • Glamour and Foto Makeup MasterClass
  • Make-up 2016
  • Mireasa 2016
  • Make-up MasterClass
  • Experienta de peste 15 ani in domeniul MakeUp-ului;
  • Sprijin permanent pe toata durata seminarului;
  • Impartaseste tips&tricks cursantilor;
  • Focusata pe notiuni practice;
  • Fire rabdatoare, dinamica, pozitiva. 

Paulina Buldumea este profesor de Make-up cu o vasta experienta in domeniu. Cariera sa s-a dezvoltat cu ajutorul unor numeroase cursuri, incepand cu cele de la 17 ani cu Serghei Kliucinicov si continuand cu cele din Paris, Rusia, Ucraina, Italia si Regatul Unit.  Experienta sa de 5 ani in cadrul Atelier Paris Bucuresti in calitate de trainer si make-up artist, dar si colaborarile cu televiziuni de top (Antena2, Kiss TV, Kanal D, Prima TV), brand-uri de renume ( Lavazza, Finlandia, Malboro, Sobranie, Philips, L’Oreal Paris, Maybelline New York), cat si reviste (Story, Mirese, Clubbing Mag, Tabu, InStyle, Absolutely Fabulous) au fost etape esentiale din cariera Paulinei, acest lucru reflectandu-se si in machiajele pe care le face acum, machiaje care se ridica la nivelul unei adevarate artiste.

Paulina iubeste ceea ce face si pune suflet in orice machiaj realizat. Fiecare machiaj este, in adevaratul sens al cuvantului, un act de creatie. Realizeaza machiaje in orice tehnica: de la cea a creionului la cea a acuarelei si aerograf, corelate cu fizionomia fiecarei persoane. Fire rabdatoare si dornica de a impartasi din experienta sa, Paulina este un bun trainer, oferind suport permanent si numeroase secrete din domeniul make-up-ului, astfel incat fiecare participant sa isi imbogateasca simtitor bagajul de cunostinte, in urma Masterclass-urilor sustinute de aceasta. 

Pline de viata, deschise si surprinzator de frumoase, seminariile sustinute de Paulina Buldumea sunt un punct cheie pentru orice make-up artist in devenire.

Galerie foto

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am pus mai jos poze de la editiile anterioare, ca sa iti faci o idee despre ce se intampla la cursurile noastre, cum sunt organizate lucrurile sau care e atmosfera.

Pagini

Notele participantilor la cursurile tinute de Paulina Buldumea

Nota Math expression Math expression (%)
10 97%
8 1%
7 1%

9.9/10

din 77 voturi ale cursantilor

Comentariile participantilor la cursurile tinute de Paulina Buldumea

Alina Bondocu4 ani 4 luni ago

Un om de nota 10!

Alexandra Dobre4 ani 4 luni ago

Paulina e o persoana foarte simpatica, joviala, de la care am avut ce invata!

Laura Nica4 ani 4 luni ago

Paulina este un trainer foarte bun, cu o experienta bogata in domeniu, ce isi impartaseste cu drag si pasiune cunostintele cu elevii.

Andreea Lavinia Matea4 ani 4 luni ago

Trainerul este un om deosebit. Mi-au placut explicatiile si felul in care le-a expus. Mi-a placut ca a prezentat o gama foarte larga de produse, nu s-a axat doar pe un brand anume.

Daniela-Maria Dinu4 ani 9 luni ago

Super trainer!

Alessia Corina4 ani 9 luni ago

Ireprosabil!

Laiuraluca1106@gmail.com4 ani 9 luni ago

Un trainer deosebit, calduros si pasionat de make-up! A fost o mare placere sa particip!

Raluca Georgiana4 ani 9 luni ago

O trainerita super friendly, ne-a impartasit multe secrete, sigur o sa mai particip si la alte masterclass-uri deoarece atmosfera e foarte misto!

Stancu Monica4 ani 9 luni ago

Trainerul este o persoana extraordinara, prietenoasa, cu cunostinte multiple si de la care ai ce invata.

Tudorache Cosmina4 ani 9 luni ago

Trainerul este o profesionista si o femeie de nota 10! ❤

Blandiana Condrici4 ani 9 luni ago

Super trainer!

Mirela Avram5 ani 3 luni ago

Paulina este o persoana foarte calda si prietenoasa pe care nu ai cum sa nu o indragesti, dar si un trainer instruit! Ne -a impartasit din experienta ei si am primit sfaturi si raspunsuri la intrebari! O apreciez mult ca persoana si apreciez mult si si munca ei! Felicitari!