Iuliana Balind

10/10

Cursuri tinute

  • Machiaj in tehnici combinate MasterClass
  • Experienta sustinerii unor cursuri si seminarii individuale de machiaj;
  • Ambitie spre a se dezvolta continuu;
  • Organizare foarte buna;
  • Focusata pe rezultate;
  • Simtul umorului nu va lipsi.

     

     

Iuliana Balind are o pasiune extrem de mare pentru arta si, implicit, pentru machiaj, fiind de mica atrasa de desen, grafica sau combinatii de culori. Din 2016, Iuliana s-a dedicat cunoasterii si perfectionarii tehnicii de machiaj, continuand sa invete zi de zi lucruri noi. Inca de la primul curs, s-a facut remarcata prin machiajele intense, colorate si mai atipice, fiind incurajata sa continue pe acest drum.

Dintre MasterClass-urile, Cursurile și Seminariile la care a participat, Iuliana le enumera pe urmatoarele ca punandu-si amprenta asupra dezvoltarii ei: Cursul de perfectionare "The advanced training course New Trends textures and techniques" by ApropoMakeUp Academy Bucuresti, trainer Maria Lihacheva, MasterClass Foto in cadrul aceleiasi scoli, Seminar "Machiaj de mireasa & Machiaj de ocazie" sustinut de Sinziana Iaru, Cursul de perfectionare sustinut de Renata Abdullaeva in cadrul scolii Atelier Paris Make-Up Bucuresti si, nu in ultimul rand, MasterClass-ul "Machiaj de mireasa" sustinut de Paulina Buldumea chiar in cadrul comunitatii Style IQ.

Iuliana Balind a reusit sa faca fericite zeci de femei prin evidentierea trasaturilor frumoase ale acestora si sa impartaseasca tehnicile si stilul de lucru cu alte cateva zeci de fete talentate alaturi de care a sustinut cursuri, activand momentan ca trainer/formator autorizat.

Galerie foto

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am pus mai jos poze de la editiile anterioare, ca sa iti faci o idee despre ce se intampla la cursurile noastre, cum sunt organizate lucrurile sau care e atmosfera.

Pagini

Notele participantilor la cursurile tinute de Iuliana Balind

Nota Math expression Math expression (%)
10 86%
8 7%
6 7%

9.6/10

din 28 voturi ale cursantilor

Comentariile participantilor la cursurile tinute de Iuliana Balind

Mirabela Maria11 săptămână 3 ore ago

O fata super, de nota 10, foarte comunicativa si rabdatoare!

Alisa Ali1 săptămână 7 ore ago

Iuliana este trainerul desavarsit. M-a impresionat energia ei pozitiva si pasiunea ei pentru domeniul beauty. Este o persoana minunata, plina de viata si incantata sa impartasesca toate informatiile si trucurile cu elevele ei. Cursul sustinut de Iuliana a fost de departe, cea mai buna alegere pe care am facut-o.

Ancuta Manea1 săptămână 8 ore ago

Foarte amabila, o fire calda si placuta care si-a dat interesul in timpul cursului impartasind din experienta ei cu cursantele, o profesionista.

Ramona Raisa1 săptămână 8 ore ago

O doamnă deosebită, înarmată cu multă tehnică în lucru, răbdare și empatie.

Melinda Silvana1 săptămână 1 zi ago

Iuliana Balind este trainerul minutios,atent si competent, reuseste sa capteze interesul si puncteaza perfect ideile astfel incat nu realizezi cand timpul a trecut, dorindu-ti sa nu se fii terminat seminarul.

Ramona Raisa1 săptămână 2 zile ago

O persoană simpatică, răbdătoare. Stie sa explice pe înțelesul tuturor. O adevărată profesionistă!

Niko Nicole1 săptămână 2 zile ago

Un om deschis, deosebit, cu pasiune, talent si dorinta de a impartasi cursantelor cat mai multe informatii. Un trainer de nota 10!

Madalina Chirita1 săptămână 3 zile ago

Mi-a placut mult de Iuliana. Ii urmaream munca dinainte.

Blandiana Condrici1 săptămână 6 zile ago

Un make up artist cu o tehnica foarte frumoasa de la care ai ce invata.

corina231 săptămână 6 zile ago

Foarte talentata, si-a creat propriul stil si propriile tehnici de make up. Mi-ar fi placut sa fie mai punctuala in pasii machiajului

Doina Andreea1 săptămână 6 zile ago

Un trainer ok.

Stefan Anelisze11 săptămână 6 zile ago

Iuliana este un om minunat. Are un talent aparte și se vede că iubește ceea ce face. Transmite din cunoștințele acumulate într un mod în care nu ai cum să nu înveți.