Iuliana Balind

10/10

Cursuri tinute

 • Machiaj in tehnici combinate MasterClass
 • Machiaj in tehnici combinate MasterClass
 • Machiaj in tehnici combinate MasterClass
 • Machiaj in tehnici combinate MasterClass
 • Experienta sustinerii unor cursuri si seminarii individuale de machiaj;
 • Ambitie spre a se dezvolta continuu;
 • Organizare foarte buna;
 • Focusata pe rezultate;
 • Simtul umorului nu va lipsi.

   

   

Iuliana Balind are o pasiune extrem de mare pentru arta si, implicit, pentru machiaj, fiind de mica atrasa de desen, grafica sau combinatii de culori. Din 2016, Iuliana s-a dedicat cunoasterii si perfectionarii tehnicii de machiaj, continuand sa invete zi de zi lucruri noi. Inca de la primul curs, s-a facut remarcata prin machiajele intense, colorate si mai atipice, fiind incurajata sa continue pe acest drum.

Dintre MasterClass-urile, Cursurile și Seminariile la care a participat, Iuliana le enumera pe urmatoarele ca punandu-si amprenta asupra dezvoltarii ei: Cursul de perfectionare "The advanced training course New Trends textures and techniques" by ApropoMakeUp Academy Bucuresti, trainer Maria Lihacheva, MasterClass Foto in cadrul aceleiasi scoli, Seminar "Machiaj de mireasa & Machiaj de ocazie" sustinut de Sinziana Iaru, Cursul de perfectionare sustinut de Renata Abdullaeva in cadrul scolii Atelier Paris Make-Up Bucuresti si, nu in ultimul rand, MasterClass-ul "Machiaj de mireasa" sustinut de Paulina Buldumea chiar in cadrul comunitatii Style IQ.

Iuliana Balind a reusit sa faca fericite zeci de femei prin evidentierea trasaturilor frumoase ale acestora si sa impartaseasca tehnicile si stilul de lucru cu alte cateva zeci de fete talentate alaturi de care a sustinut cursuri, activand momentan ca trainer/formator autorizat.

Galerie foto

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am pus mai jos poze de la editiile anterioare, ca sa iti faci o idee despre ce se intampla la cursurile noastre, cum sunt organizate lucrurile sau care e atmosfera.

Pagini

Notele participantilor la cursurile tinute de Iuliana Balind

Nota Math expression Math expression (%)
10 88%
8 6%
6 6%

9.6/10

din 33 voturi ale cursantilor

Comentariile participantilor la cursurile tinute de Iuliana Balind

Adriana Gabriela13 luni 1 săptămână ago

O persoana foarte creativa si o profesionista in make-up, mi-a facut o placere deosebita sa o cunosc!

Alina Parcalabu3 luni 1 săptămână ago

M-au impresionat seriozitatea si talentul de care a dat dovada Iuliana Balind in cadrul acestui curs. De asemenea, am apreciat rabdarea si disponibilitatea de a raspunde intrebarilor mele.

Sfetcu Costinela Gabriela4 luni 3 zile ago

Super faina Iuliana, ne vom revedea cu siguranta!

Bucur Rodica4 luni 6 zile ago

O parere foarte buna, ai ce invața de la ea!!

Ana Trutulescu4 luni 6 zile ago

Un trainer foarte bun de la care avem ce invata!

Mirabela Maria16 luni 23 hours ago

O fata super, de nota 10, foarte comunicativa si rabdatoare!

Alisa Ali6 luni 1 zi ago

Iuliana este trainerul desavarsit. M-a impresionat energia ei pozitiva si pasiunea ei pentru domeniul beauty. Este o persoana minunata, plina de viata si incantata sa impartasesca toate informatiile si trucurile cu elevele ei. Cursul sustinut de Iuliana a fost de departe, cea mai buna alegere pe care am facut-o.

Ancuta Manea6 luni 1 zi ago

Foarte amabila, o fire calda si placuta care si-a dat interesul in timpul cursului impartasind din experienta ei cu cursantele, o profesionista.

Ramona Raisa6 luni 1 zi ago

O doamnă deosebită, înarmată cu multă tehnică în lucru, răbdare și empatie.

Melinda Silvana6 luni 2 zile ago

Iuliana Balind este trainerul minutios,atent si competent, reuseste sa capteze interesul si puncteaza perfect ideile astfel incat nu realizezi cand timpul a trecut, dorindu-ti sa nu se fii terminat seminarul.

Ramona Raisa6 luni 3 zile ago

O persoană simpatică, răbdătoare. Stie sa explice pe înțelesul tuturor. O adevărată profesionistă!

Niko Nicole6 luni 3 zile ago

Un om deschis, deosebit, cu pasiune, talent si dorinta de a impartasi cursantelor cat mai multe informatii. Un trainer de nota 10!