Iuliana Balind

-/10

Cursuri tinute

  • Machiaj in tehnici combinate MasterClass
  • Experienta sustinerii unor cursuri si seminarii individuale de machiaj;
  • Ambitie spre a se dezvolta continuu;
  • Organizare foarte buna;
  • Focusata pe rezultate;
  • Simtul umorului nu va lipsi.

     

     

Iuliana Balind are o pasiune extrem de mare pentru arta si, implicit, pentru machiaj, fiind de mica atrasa de desen, grafica sau combinatii de culori. Din 2016, Iuliana s-a dedicat cunoasterii si perfectionarii tehnicii de machiaj, continuand sa invete zi de zi lucruri noi. Inca de la primul curs, s-a facut remarcata prin machiajele intense, colorate si mai atipice, fiind incurajata sa continue pe acest drum.

Dintre MasterClass-urile, Cursurile și Seminariile la care a participat, Iuliana le enumera pe urmatoarele ca punandu-si amprenta asupra dezvoltarii ei: Cursul de perfectionare "The advanced training course New Trends textures and techniques" by ApropoMakeUp Academy Bucuresti, trainer Maria Lihacheva, MasterClass Foto in cadrul aceleiasi scoli, Seminar "Machiaj de mireasa & Machiaj de ocazie" sustinut de Sinziana Iaru, Cursul de perfectionare sustinut de Renata Abdullaeva in cadrul scolii Atelier Paris Make-Up Bucuresti si, nu in ultimul rand, MasterClass-ul "Machiaj de mireasa" sustinut de Paulina Buldumea chiar in cadrul comunitatii Style IQ.

Iuliana Balind a reusit sa faca fericite zeci de femei prin evidentierea trasaturilor frumoase ale acestora si sa impartaseasca tehnicile si stilul de lucru cu alte cateva zeci de fete talentate alaturi de care a sustinut cursuri, activand momentan ca trainer/formator autorizat.

Galerie foto

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am pus mai jos poze de la editiile anterioare, ca sa iti faci o idee despre ce se intampla la cursurile noastre, cum sunt organizate lucrurile sau care e atmosfera.

Pagini

Notele participantilor la cursurile tinute de Iuliana Balind

Nota Math expression Math expression (%)
- 100%

0.0/10

din 0 voturi ale cursantilor