Alex Fox Barbulescu

10/10

Cursuri tinute

 • Bazele Colorimetriei
 • Bazele Colorimetriei
 • Coafuri mirese
 • Coafuri Mirese
 • Coafuri de revelion
 • Coafuri Retro
 • Colorimetrie
 • Desemnat in calitate de cel mai bun hairstylist al anului 2016 si al anului 2017, premiu acordat in cadrul Galei Bucharest Fashion Week;
 • Un profesionist desavarsit cu mai bine de 13 ani experienta in domeniu;
 • Trainer in domeniul hairstyling-ului de peste 6 ani;
 • Fire creativa cu dorinta de a ajuta si alti stilisti sa se perfectioneze in domeniul hairstyling-ului;
 • Persoana sociabila si dornica de a oferi sfaturi utile si de a impartasi din experienta sa cursantilor;
 • Caracterizat prin atitudinea pozitiva si prin pasiunea pentru ceea ce face.

Alexandru Fox Barbulescu a absolvit Academia L'Oreal si a urmat numeroase cursuri si specializari pentru a se perfectiona, astfel a ajuns un hairstylist cu o experienta de peste 13 ani in domeniu. De asemenea, rolul de Trainer de peste 7 ani a inspirat si a ajutat peste 150 de studenti sa-si deschida tainele hairstyling-ului.  

Alexandru este un pasionat al hairstyling-ului si al modei cu o prezenta activa la numeroase show-uri glam and glitz, o mentiune memorabila fiind reprezentată de participarea lui constanta la Bucharest Fashion Week. Bucharest Fashion Week este un eveniment exclusivist, in cadrul caruia el isi prezinta coafurile realizate chiar pe podium.

A lucrat in televiziune pentru trusturile mari si pentru emisiunile iubite precum "Te cunosc de undeva", "Te pui cu blondele" sau pentru filme realizate la Buftea. Alexandru a realizat coafuri pentru o mare parte din vedetele din Romania, printre care se numara Nicoleta Nuca, Anda Adam, Diana Munteanu, Gina Pistol, Adela Popescu si multe alte personalitati.

Pasiunea si dragostea sa pentru hairstyling este o vocatie, lucru pe care il transmite si cursantilor sai in cadrul seminariilor sustinute. Evenimentele realizate alaturi de Alex Fox au fost intotdeauna placute de catre cursanti, deschiderea si simtul umorului fiind printre calitatile cele mai apreciate ale acestuia.

Galerie foto

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am pus mai jos poze de la editiile anterioare, ca sa iti faci o idee despre ce se intampla la cursurile noastre, cum sunt organizate lucrurile sau care e atmosfera.

Pagini

Notele participantilor la cursurile tinute de Alex Fox Barbulescu

Nota Math expression Math expression (%)
10 91%
9 3%
8 1%
5 4%

9.7/10

din 68 voturi ale cursantilor

Comentariile participantilor la cursurile tinute de Alex Fox Barbulescu

Florentina Tudor1 lună 3 săptămâni ago

Am doar cuvinte de lauda despre Alex!!! Am invatat atat de multe lucruri de la el, stie cum sa explice, daca n-am inteles mai explica inca o data!!! Voi reveni cu drag si la alte seminarii!!! Doar la el!!

Florentina Tudor3 luni 2 săptămâni ago

Despre Alex, am tot respectul! Am avut multe de învățat de la el și sper că se vor mai organiza seminarii! Bravo lui că ne da și nouă foarte multe informații și explică totul pe înțelesul fiecăruia, nu se supără când îi punem orice fel de întrebare, chiar dacă nu are legătura cu seminarul!!! E cel mai tare!!!

Ana Valeanu3 luni 2 săptămâni ago

Alex este un trainer care explica foarte bine, pe intelesul tuturor, un om deosebit!

Georgeta Stefan3 luni 2 săptămâni ago

Parere foarte buna despre trainer!

Leo Manea3 luni 3 săptămâni ago

Numai la superlativ!

Georgiana Elena3 luni 3 săptămâni ago

Foarte de treaba , comunicativ!

Malaescu Madalina4 luni 3 săptămâni ago

Super de treaba!

Soner Aydoğdu4 luni 3 săptămâni ago

Este bun in cea ce face, dar ar putea sa ofere mai mult, am avut mai multe asteptari.

Ifrim Mihaela5 luni 12 ore ago

A fost ok.

Claudia Devencea5 luni 1 săptămână ago

Un adevarat profesionist, energic, sociabil, extrem de talentat.

Diana Muşat5 luni 1 săptămână ago

Persoana cu chef de viata si dragoste pentru ceea ce face, explicațiile lui Alex mi-au fost de mare ajutor si l-am ascultat cu mare placere . A fost langa fiecare cursant pe tot parcursul practicii ajutand si explicand individual.

Florentina Tudor5 luni 1 săptămână ago

Despre trainer sunt multe de spus, se vede experienta pe care o are in acest domeniu, stie cum sa explice cursantilor totul de la inceput pana la finalul coafurii, pe intelesul tuturor...revine cu detalii atunci cand nu am inteles este un tip vesel, adica tot ceea ce face este din placere, atat ca si hair-stilist , cat si ca trainer! Ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc si sa-i cunosc secretele din acest domeniu!